Winkelmandje (Leeg) 0

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. 

close

In 2009 werd onze doopsuiker zaak opgericht. Wij doen er sindsdien alles aan om de klant zo goed als mogelijk te bedienen. Het verschil maken wij met onze service, dagelijks krijgen wij mails om ons te bedanken voor ons goede zorgen, duidelijke communicatie en vlotte afhandeling. De klant staat centraal! Zo werken wij heel het jaar door, feestdag, kerst of nieuwjaar, kindjes worden nu eenmaal op alle mogelijke dagen van het jaar geboren. Wij zorgen dan ook voor 7 op 7 permanentie zodat geboortekaartjes en doopsuiker de dag van de geboorte afgeleverd kunnen worden. U kan ons ook steeds bereiken 7 op 7 op het gsm nummer 0474/78.43.85. 
Doopsuiker is een product dat je koopt met een zeker vertrouwen, wij maken er dan ook een erezaak van om samen met jou te bekijken hoe we je doopsuiker perfect kunnen samenstellen. Aarzel dus niet om vragen te stellen, wij staan je graag met raad en daad bij! 

RUIME KEUZE OFFLINE EN ONLINE

Als u dit aan het lezen bent bekijkt u nu het online gedeelte van onze zaak. Leuk, maar als je alles eens wil bekijken en betasten ben je uiteraard altijd welkom in onze bakstenen winkel. Hier staan quasi alle producten uitgestald die verkrijgbaar zijn op onze website. Breng eens een bezoekje en praat eens met Sofie, het gezicht van de winkel, en bovendien altijd beschikbaar om je bij te staan met ideetjes of andere nuttige tips.

INTERNATIONAAL

Doopsuiker is een verankerde traditie in België, echter in heel de wereld wordt de geboorte van een kindje gevierd met de nodige geschenkjes. Zo leveren wij tot in Dubaï! Buiten deze exotische bestemmingen zijn we vooral actief in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg

PERSONALISATIE

Personalisatie is hot! Een manier om je doopsuiker te onderscheiden van anderen. Je kan de naam van je kindje via een naamsticker op je doopsuiker aanbrengen (of laten aanbrengen), gepersonaliseerde doosjes, geborduurde kleedjes, naamlabelstjes,...

SOFIE & HANS

SOFIE DE VIS

Het gezicht van de zaak, naast haar gedrevenheid om elke dag het beste van zichzelf te geven voor elke klant staat ze in voor het drukken van de geboortekaartjes, het opmaken van je doopsuiker, beantwoorden van de vele mails, het bedienen van de klant in de winkel, ...

HANS DE BOODT

Zijn grote passie is chocolade, Hans maakt de fijnste pralines en holgoed zoals Pasen- en Sintfiguren. In zijn open atelier is hij dagelijks met zijn team bezig om al dit lekkers te maken. Daarnaast beheert hij de sociale media en actualiseert hij samen met Sofie de websites.