Winkelmandje (Leeg) 0

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. 

close

In 2009 werd onze zaak opgericht. De zaak werd opgericht door Hans De Boodt & Sofie De Vis, oorspronkelijk werd gestart met doopsuiker als hoofdactiviteit, chocolade en confiserie als nevenproducten. De eigen productie van pralines en aanverwant lekkers bleek al snel een succes en na 10 jaar werd de noodzaak groot om de zaak te transformeren in een ambachtelijk walhalla van chocolade, koekjes, confituur, honing en ander lekkers. 
Sinds 2017 zijn we verhuisd naar de Heirbaan 146 in Dendermonde. Deze locatie weerspiegelt onze passie voor ambachtelijk lekkers, met o.a. een open chocolade atelier, proevertjes en leuke opendeurdagen/demonstraties waar tot 1500 personen op langskomen om te genieten van onze pralines en een glaasje cava!
Onze pralines reizen dan ook de wereld rond! Shanghai, Dubai, Amerika, … je kan het je bijna niet voorstellen maar onze pralines hebben de wereld gezien!

Benieuwd naar ons lekkers? Kom eens langs en we dompelen je onder in een wereld van lekkers, leuke eetgeschenken en zoveel meer. Woon je wat verder? Geen probleem, breng een bezoekje aan onze online shop ambachtelijke-pralines.be en wij leveren al ons lekkers gewoon bij jou thuis!